Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
Přidat hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZH Avatar autora Zdeňka Hecklová | 23.7.2021
Vstřícnost,ochota,rychlost .Super nákup
Avatar autora Mária Žárová | 5.6.2021
Tímto děkuji za milý a profesně dokonalý přístup. Vnučka batůžek nosí hlavně do školky, kde patří do skupiny "LVÍČATA", ale jinak jej nosí všude a ráda. Bydlí v Německu, batůžek tedy dělá kladnou reklamu i za hranicemi, neboť vnučka se ráda chlubí, že jej batůžek koupila babička v ČR. Do Vášeho e-shopu se budeme rádi vracet a Vás DOPORUČOVAT.
JC Avatar autora Jakub Carda | 2.6.2021
Maximálně osobní a vřelý přístup. Tento e-shop vás nezklame.
MK Avatar autora Marie Klíčková | 27.5.2021
Jsem nadšena! S takovým úchvatným jednáním, rychlým doručením a nádherným baťůžkem s krásným dárkem, jsem se opravdu za celý svůj život ještě nesetkala! V noci jsem udělala objednávku a dopoledne měla před domem? Neskutečné...ještě teď nad tím kroutíme s manželem hlavou :-) Jsme z Prahy a batoh doručila usměvavá a opravdu velmi milá paní/slečna :-) Profesionální přístup jsem ocenila okamžitým doporučením kolegyním v práci :-) Chceme Vám moc poděkovat a určitě doporučuji! Takové e-shopy se musí podporovat :-)
DJ Avatar autora Denisa Svobodová Jansen | 21.5.2021
Neuvěřitelné... Nevěřila bych, že je něco takového v dnešní době možné. Večer objednám, druhý den ráno mi přijde milá sms a ještě ten den dopoledne mi byla objednávka doručena domů. Kromě nádherného batůžku, bezva dárku, dárkové taštičky, ještě úsměv k tomu od paní Terezy. :) Vše perfektní! Je hezké vědět, že i takto to může fungovat. Moc děkuji a všem doporučuji! Denisa S. J.
R Avatar autora Robert | 14.5.2021
Obchod doporučuji. Milá komunikace a rychlé jednání. Děti se hravou formou učí samostatnosti a zodpovědnosti. Co si na výlet zabalí, s tím si pak hrají. Děkuji a nákup určitě doporučuji.
A Avatar autora Andrea | 14.5.2021
Náš Rakeťák si vybral batůžek Raketu! Je to opravdu originální, kvalitní a lehký batůžek, který neslouží jen na svačinku a hračky na cestu, ale pro našeho kluka je zkratka součástí jeho outfitu, když někam jede. Nedá bez něj ani ranu, a všechny ostatní batůžky a crossbody s pohádkovými postavičkami, které miluje už nevzal na sebe. Očividně jsme pořídili opravdu Raketu a ne jen tak nejaky batůžek s potiskem. Takže když to spočítám, kolik toho doma má na výber, asi bych příště zakoupila své druhorozené jako první batůžek Berušku nebo Ptáčka z Gugugaga, protože bude mít opravdovou Berušku a nejen batůžek. Jinak musím říct, že přístup paní Terezky je vyjímečný, a bylo by fajn, kdyby každý v obchodě nejen s dětskými věcmi takto fungoval. 100% spolehlivost! Děkujeme.
VK Avatar autora Vlaďka Kecová | 14.5.2021
Dlouho jsem hledala pro dcerku krásný originální a kvalitní batůžek a stále nic. Až jsem našla tento obchůdek a musím říct, že jsem udělala jedině dobře. Komunikace, milé jednání s paní Terezou, rychlost dodání i akce "kulový blesk :-)" ohledně výměny naprosto jedinečná! Je opravdu poznat, že paní Tereza vše dělá s velkým srdcem a láskou pro děti. Odměnou je pak radost v dětských očích, stejně tak u mé dcerky a ptáčka Bibi. Mnohokrát děkujeme za vše :-* a přejeme spoustu spokojených zákazníků jako jsem já :-* Vlaďka s Adélkou
GP Avatar autora Gabriela Polakova | 13.5.2021
Paní Terezka je naprosto úžasná, pomůže, poradí a je neskutečně příjemná. Moc děkuji :-)
Avatar autora Markéta Šubrtová | 13.5.2021
S obchůdkem jsme velmi spokojení. Paní Terezka je moc příjemná, vždy nám vyšla vstříc, sehnala krásný dárek pod Vánoční stromeček - baťůžek do tvaru raketky. Od té doby Davídek chodí na všechny výlety moc rád, vejde se mu do něj pití, hračka, svačinka a dalekohled :). Další věc, kterou bych ráda doporučila jsou bezpečnostní pásky, které svítí... máme žlutý, zelený a modrý. U Terezky jsme nekupovali naposledy... určitě se rádi vrátíme!
ER Avatar autora Eva Růžičková | 13.5.2021
My můžeme obchod jen doporučit,objednali jsme si tady krásný první batůžek žabičku. Syn byl nadšený, nechce ho vůbec sundat . Velmi dobrá komunikace obchodem a rychlé dodání zboží. Dostali jsme i krásný dárek. Moc Vám za vše děkujeme.
H Avatar autora Hanka Č. | 12.5.2021
Zakoupili jsme u vás nádherný batůžek plameňáček! Dcera je naprosto nadšená. Chceme Vám poděkovat a rády přidáváme první hodnocení. Hanka s Elenkou

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 12