Jak vybrat nejlepší dětský batoh do školky

Chystá se vaše dítě do školky? Vybavte ho hravým a praktickým dětským batůžkem, se kterým vždy a všude zažije spoustu dobrodružství.

Přijde vám to jako včera, kdy jste drželi v ruce miminko, ale čas letí jako voda a z vašeho miminka vyrostl malý princ či malá princezna a nyní se chystá dobýt místní školku! Toto nové, několikaleté období plné dobrodružství, zážitků a nových kamarádů si vaše dítě 100% užije, a vy také, to mi věřte… Čeká vás spousta povinností, ale i spousta srandy a zážitků, takže to bude jízda nejen pro vaše malé poklady, ale i pro vás. 

Vaše děti budou ve školce potřebovat věrného a spolehlivého parťáka, díky kterému se budou v novém prostředí cítit v bezpečí a vždy budou mít u sebe to, co nejvíce milují a potřebují, tedy své hračky, plyšáky, panenky a autíčka… 

Tím nejlepším parťákem je kvalitní dětský batůžek, se kterým váš malý dobyvatel zažije spoustu dobrodružství. Batůžek poslouží nejen na hračky, ale i na láhev s pitím a svačinu, případně i na náhradní oblečení pro případ ušpinění se při hraní na dětském hřišti s ostatními uličníky. Při výběru dětského batůžku si dejte záležet, vaše děti vám za to budou vděční... 

banner_gugugaga_fb2

ATRAKTIVNÍ DESIGN: 
Dětský batůžek by měl být hravý a váše dítě by si ho mělo zamilovat a mít ho jako svého parťáka ve školce, na výletě, na dovolené nebo u prarodičů. Batůžek by měl mít dostatečné místo na hračky, pití i svačinu a drobné oblečení. Dětské batohy Affenzahn milují děti po celém světě díky jejich originálním designům a vlastnostem. Batůžky disponují praktickými vychytávkami jako jsou vytahovací jazyk, kam se napíše jméno dítěte, reflexní prvky pro větší bezpečnost a tajné kapsy pro dětskou vynalézavost. 

Vybírat můžete z designů:
papoušek, sovička, kohoutek, slon, kočka, lištička, opička, lvíček, tygřík a mnoho dalších.   


VELIKOST:
Ani malý, ani velký! Batůžek by měl sedět na dětských zádíčkách a neměl by dítě jakkoliv omezovat v pohybu. Horní část batůžku by neměla přesahovat přes záda dítěte a dolní část batůžku by měla končit v kříži. Batůžek by neměl dítě tlačit a už vůbec by neměl ze zad dítěte padat. Důležité je nastavit veškeré popruhy, aby byl batůžek dítěti na zádíčkách příjemný, v opačném případě vám batůžek odmítne kamkoliv nosit. A to přeci nechceme...  

Dětské batohy
 Affenzahn můžete pořídit ve dvou velikostech: SMALL - objem 4 l. (pro děti 1-4 roky) a LARGE - objem 8 l. (pro děti 4-8 let) a veškeré popruhy se dají snadno nastavit přesně na dětská záda a vaše dítě bude spokojené... 


POPRUHY PŘES RAMENA:
Důležité je, aby popruhy batůžku byly vyměkčené a byla možnost jejich nastavení. Kvalitní batůžky to mají standardně, od těch levných to neočekávejte. Osobně nedoporučujeme na prvním batůžku šetřit, můžete tím v dětech vybudovat nemilost k batůžkům. 

Batůžky od značky Affenzahn mají popruhy vyměkčené pro pohodlné nošení na dětských ramínkách, vše se dá snadno nastavit tak, aby batůžek na zádíčkách vašich dětí příjemně seděl


PRSNÍ PÁS:
U kvalitních dětských batůžků je dnes prsní pás samozřejmostí, který zvyšuje komfort při nošení batůžku. Díky prsnímu pásu se batůžek udrží na správném místě a nebude padat z dětských ramínekUrčitě nedoporučujeme kupovat dětský batůžek bez prsního/hrudního pásu. 

Dětské batůžky Affenzahn
mají výškově nastavitelný prsní pás pro přesné usazení batůžku na dětská zádíčka a navíc mají i barevnou zacvakávací sponu. 


OBJEM: 
Pro děti předškolního věku je dostačující batůžek o objemu 4l. Když už je dítě starší, můžete pořídit větší. 
Dětské batůžky Affenzahn se prodávají ve dvou objemech: 4 litry "small" a 8 litrů "large


HMOTNOST: 
Dětský batoh má být lehký a značka dětských batohů Affenzahn to dokonale splňuje. Batohy ve velikosti "small" váží 200 g a "large" 420 g. 


EKOLOGIE: 
Batohy Affenzahn jsou fair a eco-friendly, Affenzahn je partnerem bluesign® system, což je zárukou smysluplné ochrany zdrojů naší planety při výrobě těchto batůžků. Batůžky Affenzahn jsou z 50 % vyrobené z recyklovaných PET lahví.

Batůžky Affenzahn používají látky vyrobené z 50% recyklovaných PET lahví. Velký přítel se skládá ze 6 lahví (0,5 l) a Malý přítel ze 3 lahví (0,5 l). Ve srovnání s konvenčními výrobními metodami tato metoda snižuje produkci odpadních vod o 20 %, úroveň spotřeby energie o 50 % a emise znečišťujících látek o 60%.