Nabízím výuku klavíru pro děti na Praze 8 - Kobylisy

Dámy a pánové, 

nabízím vám originální výuku hry na klavír ???????? ???? pro školní děti od 7 let.  ????????????
 
Jedná se o první seznámení s tímto nádherným nástrojem - pozitivní motivace dítěte k tomuto krásnému nástroji ???? ???? ????????
Naučím vaše děti jak správně držet ručičku na klaviatuře, podkládání palečků při hře a jak u klavíru správně sedět... ???? Tímto vším je vlastně připravuji i pro případný nástup do základní umělecké školy.???? 
 
Standardně mým úkolem není učit děti hrát podle not, jelikož hudební nauka je povinná při docházce na ZUŠ. Samozřejmě však základní noty s dětmi budu probírat, ale to však až po několika hodinách improvizace. 
 
Dětem předám základní notičky zábavnou formou a mohou se s nimi seznámit ve svém volném čase a poté společně při hodině. 
 
Malí klavíristé si mohou přinést jakoukoliv oblíbenou písničku z YouTube a z jakéhokoliv žánru (hiphop, pop, rock...) a hned se jí snažíme společně naučit. A takto začíná celoživotní láska ke klavíru????
 
Úkoly dětem nezadávám, protože děti přeci na mé hodiny chodí rády, klavír je baví a hrají doma samy od sebe, s radostí a automaticky.
 
Hrajeme výhradně to, co se dětem líbí. Děti si samy navrhují, kterou písničku se naučí. A o tom to je. ???? 
 
Hodina trvá 45 min ????.???? avšak hodinu prokládáme povídáním, zpěvem, tleskáním do rytmu a třeba i tancem, tak aby se dítě cítilo komfortně a klidně. Mým přáním je, aby se u mně děti měly jako v pohádce.
 
Cena: 500 Kč/hod.
 
Výuka probíhá v českém jazyce. 
 
Pro více informací mne kontaktujte na číslo: 608 901 247 - Tereza ????????????

Můžete sledovat můj 
YouTube kanál: Tereza pianist woman Prague
 
Zde probíhá výuka malých klavíristů:
 
domaci-vyuka-klaviru-na-praze-8domaci-vyuka-klaviru-praha-8-kobylisyIMG_5155